Shipping & Return

Frakt:

Vi tilbyr verdensomspennende frakt til våre kunder. Fraktkostnadene vil variere avhengig av leveringsadressen og ordrens størrelse. Vi streber alltid etter å tilby den mest kostnadseffektive fraktmetoden tilgjengelig og gir flere alternativer ved utsjekking.

Leveringstider vil også variere avhengig av destinasjonen og den valgte fraktmetoden. Vi gjør vårt beste for å behandle og sende ut alle ordre så raskt som mulig. Vennligst merk at toll- og avgiftsgebyrer kan påløpe for internasjonale bestillinger, og det er kundens ansvar å dekke disse kostnadene.

Retur:

Hos HYPETRADE ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt kjøp. Hvis du av en eller annen grunn ønsker å returnere et produkt, tilbyr vi en enkel og rettferdig returprosess.

For å starte en retur, vennligst kontakt kundeservice og oppgi ordrenummeret ditt. Vi vil gi deg instruksjoner om hvordan du sender produktet tilbake til oss, og når vi mottar det, vil vi behandle refusjonen eller byttet i henhold til dine preferanser.

Vennligst merk at produktet må returneres i ubrukt og original stand, med alle tilbehør og emballasje inkludert. Returfrakt vil være kundens ansvar med mindre produktet er feil eller defekt.

Vi forbeholder oss retten til å avvise returer for produkter som ikke oppfyller retningslinjene våre for retur.

Krav for godkjent retur:

  • Produkter som er ubrukte eller uåpnede fra original emballasje.
  • Produkter returnert innen angitt returtidsramme.
  • Produkter kjøpt fra HYPETRADE's offisielle nettbutikk.
  • Produkter i samme stand som da de ble mottatt, med alle originale etiketter og merkelapper intakte.
  • Produkter skadet under transport.
  • Produkter som ikke er autentiske

Vennligst merk at HYPETRADE forbeholder seg retten til å avvise returer som ikke oppfyller ovennevnte kriterier.