Om oss

Visjon

Selskapets oppdrag er krystallklart: "Vi skal bli den største resale-kjeden i Europa og hoste de mest spennende arrangementene for resellers i Skandinavia." Vi tilbyr førsteklasses service, og garanterer dermed 100% kundetilfredshet, og gir deg ingenting annet enn det beste fra verdens luksusmerker og hypebeast-mote. Bli med i vårt fellesskap og bli med i veien mot noe virkerlig stort!

Prioritet

Hos HYPETRADE er våre kunder alt. Vi ønsker gi deg en uovertruffen handleopplevelse med autentiske og førsteklasses produkter. Din tilfredshet og tillit er det som gir oss kraft.

HYPETRADE

HYPETRADE er et ledende norsk selskap som betjener deg som driver med resale og entusiaster av luksusmerker. Vi er stolte av å være en fremtredende arrangør av eventer, og ønkser å bringe sammen et livlig fellesskap av likesinnede. Med et nøye utvalgt sortiment av luksusmerker og hypebeast-produkter, sørger vi for at våre kunder har tilgang til de fineste og mest ettertraktede artiklene på markedet. Bli med oss på denne spennende reisen med autentisk mote og enestående opplevelser.